Belépés
Cukkinis-paradicsomos csirkeragu bulgurral
... ereszt.)
3, Amikor kezdi elfőni a levét, hozzáadjuk a feldarabolt cukkinit és a csíkokra vágott kápia paprikát, és folytatjuk a párolást lefedve.
4, Ha már a cukkini is félig megpuhult, jöhet rá a hámozott, cikkekre vágott paradicsom és a zúzott fokhagyma.
5, Pár perc további párolás után beletesszük a szűrőkanálban megmosott bulgurt, felengedjük vízzel, hozzáadjuk ...
2024-02-12 13:30:35
Joghúrtos póréhagyma-krémleves
... vaj és az olaj keverékén fedő alatt, kis lángon megpároljuk a hagymákat.
3,Öntsük fel zöldséglevessel, tegyük bele a felkockázott burgonyát és a kakukkfüvet.
4,Mikor a burgonya megpuhult, botmixerrel pürésítsük a levest. Keverjük hozzá a joghurtot, és sóval, fehér borssal, citromlével ízesítsük.
5,A pirítóst sütőben készítsük: a kenyérszeleteket megkenjük vajjal, me...
2024-02-09 18:11:45
Lencse
... sárgarépát és a mustárt.
Sózzuk, borsozzuk, felöntjük annyi vízzel, amennyi ellepi, majd hozzá
adjuk a 2 db Vegeta Natur Erőleveskockát, és addig főzzük, amíg a
lencse megpuhul.
3. Kiszedünk a főzetből egy merőkanálnyi adagot, amit botmixer
segítségével pépesítünk. Ha ezzel megvagyunk, szedjük vissza
a lábasba, és forraljuk addig a főzelékünket, a...
2024-01-05 06:04:50
Bacönbe tekert csirkemell
... oldalán, amíg a csirkehús átsül és a bacon
ropogós lesz. Ez általában kb. 6-8 perc mindkét oldalról, majd tegyük félre. Főzzük
meg a burgonyát forrásban lévő sós vízben, amíg megpuhul. Szűrjük le a burgonyát,
majd helyezzük vissza a fazékba. Hozzáadjuk a vajat, a tejet, és a tormát a
burgonyához. Keverjük el, majd egy burgonyatörő vagy egy villa segítségéve...
2023-11-08 10:59:39
Tejfölös krumplileves gazdagon
... nagyjából 20-25 perc.
Közben elkészíthetjük a habarást. A tejfölt csomómentesre keverjük a liszttel és apránként felhígítjuk néhány evőkanálnyi leveslével. Amikor a levesünk elkészült (megpuhult a krumpli) hozzáöntjük a habarást, felforraljuk. Beletesszük a korábban kiszedett szalonnát és kolbászt, majd kóstoljuk meg, és ha szükséges ízlés szerint még ízesíthetjük. Tálaláskor...
2023-01-31 17:51:47
Gyors csirke leves
... megfőtt, kiszedem a levesből a húst, a zöldségeket,
a petrezselymet.

A tésztát a leveslébe teszem felforralom, majd lefedem és lassú tűzön
addig főzöm, amíg a tészta megpuhul.

A répát felkarikázom, a zellert felkockázom, ha szeretitek a hagymát is
fel lehet vágni, a húsról leszedem a bőrt, kiveszem a csontokat, ezt is
felkockázom.
...
2022-09-02 16:35:42
Gulyásleves
... vöröshagyma. Nem kevés, hanem sok! Ezzel helyezzük biztos alapra a leves ízét. Ne égessük oda, szép lassú lángon pároljuk! Ehhez jöhet fokhagyma, paprika és paradicsom apró kockákra vágva. Amikor megpuhult a hús, akkor pedig mehet bele a még több leveszöldség: zellergumó, sárgarépa, paszternák vagy petrezselyemgyökér. Amikor már ezek is majdnem puhák, akkor adjuk hozzá a burgonyát...
2022-08-08 06:58:49
Hentes tokány
... vágjuk.
A szalonnát kipirítjuk, hozzáadjuk a hagymát és megdinszteljük. Rátesszük a húst, sózzuk, borsozzuk és mindig csak kevés vizet alá öntve lassan pároljuk.
Mikor a hús félig megpuhult hozzáadjuk a csíkokra vágott sonkát.
Ha a hús már puha beletesszük a csemegeuborkát és a paradicsom pürét. Átpirítjuk és levesszük a lángról.
Köretnek rizst vagy burgonyakro...
2022-03-17 17:02:48
Karácsonyi asztalra való göngyölt húst!!
... tejjel hogy csomómentes legyen , ha megvan hozzárakunk 2-3kanál tejfelt és kb. 10 dkg. reszelt sajtot , ezt felengedjük tejjel úgy , hogy kellő állagú masszát kapjunk .

Ha a hús megpuhult levesszük a fóliát és a húsra simitjuk a mártást és visszatesszük a sütöbe legalább még fél órát piritani . Ha kész lehet tálalni!

Remélem akkora siker lesz mint nálunk !!...
2021-12-14 15:23:37
Marhaszelet barnamártással
... kicsit megsózzuk és fedő alatt lassan pároljuk puhulásig kb 3-4 órát.
Ameddig fő, a lisztet belszórjuk egy tepsibe és 200 fokon 8-10 perc alatt aranybarnára pirítjuk.
Ha a marha megpuhult, kivesszük, a levét átszűrjük és a barna lisztet a tején úszó zsiradékra szórjuk, majd sűrűre főzzük.
...
2021-11-30 19:18:36
1 2 3 ............................180 181 ..............270 271 ..............359 360 361 
Címkék: Vegeta Natur Erőleveskockát, feldarabolt cukkinit, csíkokra vágott, párolást lefedve, zúzott fokhagyma, szűrőkanálban megmosott, olaj keverékén, felkockázott burgonyát, burgonya megpuhult, pirítóst sütőben, kenyérszeleteket megkenjük, merőkanálnyi adagot, csirkehús átsül, burgonyát forrásban, burgonyatörő vagy, villa segítségéve, tejfölt csomómentesre, levesünk elkészült, korábban kiszedett, leveslébe teszem, tészta megpuhul, répát felkarikázom, zellert felkockázom, húsról leszedem, leves ízét, szalonnát kipirítjuk, paradicsom pürét, húsra simitjuk, sütöbe legalább, lisztet belszórjuk, marha megpuhult, levét átszűrjük, barna lisztet, tején úszó, kenyérszeleteket, zöldséglevessel, elkészíthetjük, barnamártással, csemegeuborkát, erőleveskockát, megdinszteljük, visszatesszük, petrezselymet, szűrőkanálban, csomómentesre, ízesíthetjük, felforraljuk, segítségével, merőkanálnyi, felkarikázom, leveszöldség, paradicsomos, aranybarnára, főzelékünket, krumplileves, burgonyatörő, felkockázott, felforralom, citromlével,
© 2013 TVN.HU Kft.